You are here

Naše pivo

  • Radegast Rázná 10 Radegast Rázná 10
  • Radegast Ryze Hořká 12 Radegast Ryze Hořká 12
  • Radegast Nefiltrovaný Radegast Nefiltrovaný
Radegast Rázná 10

Radegast Rázná 10

RADEGAST rázná 10

Radegast Rázná 10 přichází na český pivní trh s potřebnou rázností, aby ukázala, že i desítka může být chuťově bohaté pivo, které nabízí nekompromisní hořké osvěžení.
Dnešní pivaři jsou stále náročnější a vyžadují chuťové výraznější a plnější piva. Nošovičtí sládci se rozhodli vyjít vstříc tomuto požadavku i v kategorii výčepních piv a uvařili nekompromisní desítku Radegast Rázná 10.
Charakteristické hořkosti piva Radegast věnují sládci nejvyšší pozornost a jinak tomu není ani u Rázné 10. Při jejím vaření používáme vybraný slad z vlastních sladoven a vyšší dávky tří odrůd nejkvalitnějšího tršického chmele (Žatecký poloraný červeňák, Sládek a Žatecký pozdní). Výrazná hořkost je vyvážená svěžím chmelovým aroma a plnější chutí, než je u desítek obvyklé.
Tak nedělej kompromisy a dopřej si to pravé hořké osvěžení!
 
Dostupná balení
Láhev
Plechovka
PET
KEG
Tank, Cisterna
Radegast Ryze Hořká 12

Radegast Ryze Hořká 12

Když v roce 1970 uvařil první sládek Jaromír Franzl pivo Radegast, bylo díky své charakteristické hořkosti jiné než všechna ostatní piva na trhu a velmi rychle si získalo mnoho příznivců. V posledních letech se však stále víc piv přibližuje svou hořkou chutí Radegastu. Chceme dostát našemu závazku, že „Život je hořký. Bohudík.“ A opět se tedy musíme odlišit. Proto jsme se rozhodli, že uvaříme nové pivo, plnější a více hořké. Naše rozhodnutí podpořil i úspěch sezónních nabídek, jako byla piva Radegast Extra Hořký, Temně Hořký či Fajront.

K vaření nového ležáku používáme tři druhy chmele z moravských chmelnic. Kromě odrůd Žatecký poloraný červeňák a Sládek jsme si vybrali i další českou odrůdu Saaz Late, která je díky své vysoké kvalitě považována za budoucnost českého pivovarnictví. Pivo se vaří tradičním dekokčním způsobem rmutování a trojitým chmelením. Ležák je držitelem chráněného zeměpisného označení České pivo.

Do nového piva dali nošovičtí sládci veškerý svůj um, zkušenosti a kus svého srdce. Slova hlavního autora receptury a ředitele pivovaru Radegast Ivo Kaňáka hovoří za vše: „Je to nejlepší pivo, jaké jsme kdy uvařili.“

Ocenění České pivo 2016 si Radegast odnesl z tradiční pivní degustační soutěže Českého svazu pivovarů a sladoven, kdy obsadil první místo mezi světlými ležáky.

DOSTUPNÁ BALENÍ:
Lahev, Plechovka, Keg, Tank, Cisterna
Radegast Nefiltrovaný

Radegast Nefiltrovaný

Správně hořký nefiltrovaný a nepasterizovaný ležák s plnou chutí a charakteristickým lehkým kvasničným zákalem.

DOSTUPNÁ BALENÍ:
Keg